detector.media
29.07.2011 16:14
Віталій Гайдукевич залишає «1+1». Іде на ТВі
У ведучого розійшлися наміри з керівництвом каналу

Ведучий ТСН Віталій Гайдукевич з 1 серпня вже не працюватиме на телеканалі «1+1». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Так, я з 1 серпня вже не працюю на каналі. У четвер я провів свій останній ефір», -  сказав Віталій.

 

Щодо причин звільнення Віталій Гайдукевич зазначив, що наміри його і керівництва каналу різняться. «Наші шляхи розійшлися, але ми розсталися друзями», - додав ведучий.

 

Про свої подальші плани він сказав коротко: «Знаходжуся у активному пошуку роботи».

 

За інформацією джерел ТК, пан Гайдукевич переходить на ТВі. Заступник генерального директора цього каналу Наталія Катеринчук підтвердила  інформацію, уточнивши, що з вересня Віталій вестиме один з випусків новин у праймі (ТВі розширює інформаційне мовлення).

 

ТК звернулася до прес-служби «1+1» із проханням прокоментувати звільнення ведучого і повідомити, хто його замінить в ефірі. «Наразі денний випуск новин у відпустці, щодо того, хто його вестиме - поки що коментувати не будемо», - зазначили там.

 

Щодо причин переходу прес-служба офіційно повідомила таке: «Причиной решения Виталия Гайдукевича стала смена формата выпуска ТСН в 17.00, ведущим которого он был. Руководство канала  предложило Виталию остаться в команде ТСН в качестве специального корреспондента, но ведущий отказался. "1+1" выражает Виталию искреннюю благодарность за его вклад в развитие ТСН и желает новых профессиональных достижений».

 

 Кадр з останнього ефіру Гайдукевича в ТСН

 

Віталій Гайдукевич пропрацював на «1+1» чотири з половиною роки. До цього працював ведучим на телеканалі НТН.

 

Нагадаємо, раніше інший ведучий ТСН - Олексій Ліхман - перейшов з «1+1» на ТВі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY