detector.media
29.07.2011 14:23
Адміністрація президента спростовує, що готувала прес-реліз для свідка у справі Тимошенко

Адміністрація президента України відкидає звинувачення у втручанні в судовий процес та у впливі на його учасників, що з'явилися у ЗМІ. Про це повідомляє прес-служба АП.

 

Нагадаємо, у статті «Адміністрація президента викрила свою роль у справі Тимошенко?» заступник головного редактора «Української правди» Сергій Лещенко доводив, що прес-реліз екс-заступника генерального прокурора, а нині заступника міністра палива та енергетики Тетяни Корнякової, яка є свідком у справі Юлії Тимошенко, був підготовлений на комп'ютері адміністрації президента.

 

«Подібні звинувачення, що ґрунтуються на інформації, відображеній у властивостях електронного документу, не витримують жодної критики. Ніяких розпоряджень від посадових осіб Адміністрації президента України щодо підготовки прес-релізу для заступника міністра палива та енергетики, колишнього заступника генерального прокурора не надавалося», - заявляють в прес-службі Адміністрації президента.

 

Водночас за опублікованою у ЗМІ інформацією розпочато перевірку. Про її результати Адміністрація президента обіцяє поінформувати громадськість і ЗМІ.

 

Як писала ТК, екс-заступник генерального прокурора України Тетяна Корнякова звинуватила інтернет-видання «Українська правда» у спотворенні її висловлювання в новині «Ще один свідок обвинувачення став на сторону Тимошенко». Відповідний прес-реліз від імені прес-служби пані Корнякової був розісланий ЗМІ 28 липня. «Українська правда» навела свою відповідь на звинувачення в статті «Адміністрація президента викрила свою роль у справі Тимошенко?». У цьому матеріалі викладені також свідчення того, що прес-реліз пані Корнякової був підготовлений на комп'ютері адміністрації президента.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY