detector.media
22.07.2011 16:55
«Інтер» покаже до Дня Незалежності фільм про замки України та цикл сюжетів «Наші двадцять»

Канал «Інтер» готує до Дня Незалежності документальну картину «Легендарні замки України» та цикл історично-публіцистичних сюжетів «Наші двадцять». Про це «Детектор медіа» повідомили на телеканалі.

 

Фільм «Легендарні замки України» розповідатиме про Кам'янець-Подільську, Хотинську і Білгород-Дністровську фортеці, Луцький замок (замок Любарта) і замки Закарпаття. Виробництвом стрічки займатиметься «07 продакшн», автор і режисер - Петро Кулинський, оператор - Віталій Поліщук.

 

Цикл історично-публіцистичних сюжетів «Наші двадцять» готує команда продакшн-студії «Національні інформаційні системи» (НІС). Він виходитиме в ефір щоденно з 4 по 23 серпня у вечірньому випуску «Подробиць».

 

Цикл складатиметься з 20 сюжетів, кожен з яких буде присвячений одному року незалежності України (з 1991 по 2010 включно). Як розповіли ТК на каналі, в основі кожного з сюжетів - найбільш яскраві події, не тільки політичні, але й суспільні і соціально значимі. Наприклад - перший дзвінок з мобільного телефону, запровадження національної валюти, участь збірної України з футболу в Чемпіонаті світу, бум споживацького кредитування тощо. На думку авторів проекту, це ті події, які стали знаковими в історії України чи змінили життя українців.

 

Також у циклі сюжетів «Наші двадцять» глядачі побачать інтерв'ю з колишніми і нинішніми керівниками держави та людьми, які стали «обличчям країни». Автори сюжетів активно використовуватимуть архівні матеріали.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY