detector.media
18.07.2011 14:52
Байрак і Мірський готують нове шоу «Байрак»

Режисер і телеведуча Оксана Байрак працює над авторським шоу «Байрак». Як розповіла режисер в інтерв'ю «Дусі», цей проект вона готує спільно з генеральним директором Film.uа Віктором Мірським.

 

Поки що деталей програми Оксана Байрак не розголошує, зазначила тільки, що «це буде глобальний проект, де заблищить новими гранями талант Оксани Байрак... це буде шоу про все і про всіх».

 

Імовірно, програма буде в жанрі ток-шоу. На запитання, чи не вирішили вона замінити Опру Вінфрі, Оксана Байрак відповіла: «Не люблю, коли спрацьовують стереотипи. Опрі - опрове, Байрак - байракове. До речі, моє шоу називатиметься просто "Байрак"».

 

Нагадаємо, раніше ТК писала про те, що пані Байрак має намір працювати над щотижневою програмою. Бажання присвятити себе авторському шоу та роботі у «великому кінопроекті» й стало причиною того, що Оксана Байрак залишила програму СТБ «Давай одружимося!».

 

Крім того, за словами режисера, наразі в розробці з Film.uа знаходиться мелодрама «Моє нове життя». Також паралельно ведеться робота над сценарієм повнометражного фільму під робочою назвою «Тест» за творами польського письменника Януша Леона Вишневського («Самотність у мережі»), «де візьмуть участь європейські зірки першої величини».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY