detector.media
14.07.2011 14:20
Київрада приєднала «Вечірній Київ» до «Хрещатика», а ТРК «Київ» зробила телекомпанією

Київська міська рада ліквідувала Комунальне підприємство «Редакція газети "Вечірній Київ"» та Комунальне підприємство Київської міської ради «Редакція газети "Українська столиця"» і приєднала їх до КП «Хрещатик». Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

За це рішення проголосували 72 депутати. Муніципальний розмір статутного фонду КП «Редакція газети Київської міської ради "Хрещатик"» затверджений у розмірі 5 тисяч гривень. «Хрещатик» має право господарського ведення майна реорганізованих видань.

 

Київрада також  реорганізувала комунальне підприємство «Телерадіокомпанія "Київ"» і перетворила його на комунальне підприємство Київської міської ради «Телекомпанія "Київ"». Статутний фонд затверджений також у розмірі 5 тисяч гривень.

 

Нагадаємо, про такі наміри депутатів Київської міської ради та  проект рішення «Про реорганізацію комунальних підприємств», ТК вже повідомляла. На початку липня Державна виконавча служба арештувала майно і рахунки муніципальних газет Київради «Вечірній Київ» та «Українська столиця».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY