detector.media
12.07.2011 13:47
До 31 липня можна подавати номінації на присудження Премії за досягнення в галузі журналістики імені Фредеріка Бастіа

Організація International Policy Network (IPN)] до 31 липня розглядає номінантів з-поміж письменників і журналістів з» усіх країн, чиї опубліковані статті красномовно і дотепно пояснюють, просувають і захищають принципи та інститути вільного суспільства.

 

На честь десятої річниці призовий фонд Премії за досягнення в галузі журналістики ім. Фредеріка Бастіа цього року складається з 70 000 доларів США: перше місце - 50 000 доларів, друге місце - 15 000 доларів і третє місце - 5000 доларів.

 

IPN вручатиме Премію за досягнення в галузі журналістики імені Фредеріка Бастіа: ця щорічна нагорода вручається авторам, чия робота допомагає розвивати інститути вільного суспільства, включаючи свободу слова.

 

Конкурсні роботи оцінюються в залежності від змісту, переконливості і типу видання, в якому матеріал було опубліковано вперше. Для участі у конкурсі можна надсилати більше однієї статті, але загальний обсяг матеріалу не повинен перевищувати 4500 слів.

 

Премія імені Фредеріка Бастіат вперше була вручена в 2002 році, вона названа на честь французького філософа і сатирика, відомого своїми переконаннями у необхідності розвитку вільної торгівлі та захисту свободи.

 

IPN - науково-дослідна організація, розташована в Лондоні, мета якої - розвиток вільного суспільства.

Для отримання більш детальної інформації натисніть тут .

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY