detector.media
09.07.2011 10:07
Опозиція залишила «Шустер live» через Богословську. А Кравчук порадив Шустеру запросити Тимошенко

Представники опозиції залишили студію «Шустер live» на знак протесту проти дій Інни Богословської та монополізації регіоналами ефіру. Про це пише «Українська правда».

 

Це сталося під час виступу одного з лідерів БЮТ Олександра Турчинова, коли народний депутат (Партія регіонів) Інна Богословська підійшла до мікрофону.

 

Вона образила Турчинова, назвавши його «лідером секти». Турчинов заперечив, що протестантство така ж релігія, як і інші. Також він зауважив, що Тимошенко на ефіри не запрошують, зате Богословська ходить щопрограми. Після цього Інна Богословська не дала Турчинову можливості розповісти, як люди регіонала Олега Калашникова вмикають під судом пісні та записані промови на низьких частотах, які людям важко витримати. Арсеній Яценюк указав ведучому Савіку Шустеру на неприпустимість такої поведінки і монополізації ефіру. Але Шустер не зміг уплинути на Богословську. Після цього Турчинов, Яценюк, Катеринчук і В'ячеслав Кириленко залишили ефір.

 

Також, за інформацією ТК, під час ефіру Савік Шустер запитав екс-президента Леоніда Кравчука, чи можна, на його думку як президента і гаранта Конституції, запрошувати Юлію Тимошенко у студію, якщо зараз триває судовий розгляд - чи не буде це тиском на суд?

 

Леонід Кравчук відповів: «Я би запросив, бо поки що суду як такого нема, суд ще фактично не почався».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY