detector.media
07.07.2011 17:05
Обшук у редакції «Главного» закінчився, але випуск нового номера газети – під питанням

Випуск суботнього числа харківської газети «Главное» перебуває під загрозою через обшук, що проходив у редакції зранку 7 липня. Про це агентству «Інтерфакс-Україна» повідомив головний редактор газети Євген Маслов.

 

«Сьогодні в нас випуск у друк суботнього випуску газети. Але оскільки співробітники поки не можуть працювати в режимі дедлайну, скоріш за все, буде зрив випуску номера», - сказав він.

 

Він зазначив, що обшук у редакції вже закінчився, але робота досі паралізована. Частина співробітників, у тому числі і верстальник, перебувають на вулиці і не можуть потрапити до будівлі. «Якщо до 18:00 номер не буде зверстаним, газета не вийде», - заявив пан Маслов.

 

На сайті «Главное» повідомляється про те, що в редакції залишилися вісім співробітників Управління по боротьбі з організованою злочинністю, які проводили обшук.

 

За словами Євгена Маслова, обшук проводився у справі, не пов'язаній з роботою редакції.

 

Власник газети «Главное», депутат Харківської облради і голова харківського відділення ВО «Батьківщина» Арсен Аваков у своєму блозі на «Українській правді» повідомив, що приводом до обшуку в будівлі, де розташовані редакція видання і приймальня народного депутата, стала постанова суду відносно фірм, які займаються земельними махінаціями. «Сполучна ланка з нами і привід, як я зрозумів, у тому, що хтось із підслідних у справі мав телефонні розмови з кимось із будівлі», - написав він.

 

У відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області «Детектор медіа» пообіцяли невдовзі надати пояснення ситуації з обшуком.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY