detector.media
06.07.2011 15:27
Табачник не захотів відповідати на запитання СТБ
Мовляв, СТБ перекручує його слова, а дивляться його менше, ніж «Інтер»

Міністр освіти та науки Дмитро Табачник під час брифінгу 6 липня в клубі Кабміну відмовився відповісти на запитання кореспондента програми «Вікна новини» (СТБ), Наталки Соколенко про зовнішнє тестування. Причина - канал нібито перекручує його слова.

 

Зокрема, на запитання кореспондента СТБ, чи дійсно було мало охочих здавати тест ЗНО з російської мови (про що зазначали громадські організації), пан міністр відповів: «Щоб я не коментував, СТБ викладе зовсім інше, тому - дякую сердечно за запитання».

 

На зауваження про те, що це порушення прав глядачів, оскільки на запитання кореспондентів «Інтера» Табачник відповідає, а на питання СТБ - не хоче, він зазначив: «Це не порушення ваших прав, я не зовобов\'язаний коментувати неправдиву інформацію». Табачник висловив ще один аргумент не на користь СТБ: цей телеканал дивиться менше глядачів, ніж «Інтер».

 

Кореспондент СТБ все ж наполягала, щоб міністр повідомив, чи співпали очікування міністерства з кількістю заявок на тест з російської мови.

 

«Не було ніяких очікувань! - відповів Дмитро Табачник. - Була вільна позиція.  Хочете - вчіть іспанську мову, хочете - вчіть російську. Хочете - дивіться "Інтер", хочете - щось інше. На щастя, «Інтер» дивляться набагато більше».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY