detector.media
01.07.2011 18:40
Редактори «Великої політики» пояснили, чому не покликали Тимошенко і Власенка
У програмі візьмуть участь Денисенко, Калниш, Олійник, Шукліна, Удовиченко, Шевцова, Карасьов

Редакція програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» справді прийняла рішення не запрошувати до студії учасників судового процесу над Юлією Тимошенко, оскільки 1 липня в студії обговорюватимуть процес, а не предмет судового розгляду. Про це ТК повідомила редакторська група ток-шоу.

 

«Ми вирішили запросити юристів, експертів, політологів і журналістів», - сказали ТК у редакції у відповідь на заяву партії «Батьківщина» про те, що ані Юлію Тимошенко, ані її захисника Сергія Власенка до програми, де обговорюватимуть суд над Тимошенко, не запросили.

 

Попередній список учасників «Великої політики з Євгеном Кисельовим», що вийде 1 липня о 22:30, виглядає таким чином: Вадим Денисенко (головний редактор «Комментариев»), Валерій Калниш (заступник головного редактора «Коммерсанта»), Володимир Олійник (народний депутат Партії регіонів, юрист), Наталія Шукліна (проректор з науково-дослідної роботи Національної школи суддів), Олександр Удовиченко (член Ради суддів України), Лілія Шевцова (російський політолог), Вадим Карасьов (політолог, один із лідерів партії «Єдиний центр»). Поки що під питанням - участь Андрія Єрмолаєва (політолог, директор Національного інституту стратегічний досліджень).

 

Зі сторони опозиції редакція «Великої політики» запрошувала в програму народних депутатів, юристів Романа Зварича (НУ-НС), або Сергія Міщенка («БЮТ-Батьківщина»), або Сергія Саса («БЮТ-Батьківщина»). Однак усі вони з різних причин відмовилися від участі в ток-шоу. Натомість «Батьківщина» наполягала на запрошенні «або Сергія Власенка, або нікого».

 

Нагадаємо, «Батьківщина» заявляє про те, що озвучений їй склад учасників програми «дозволяє зробити висновок, що в ефірі найрейтинговішого телеканалу країни всупереч усім журналістським стандартам та здоровому глузду планується чергова публічна порка і продовження судилища над лідером опозиції». У партії повідомляли, що з 9 учасників програми, за планом редакції, сторону Тимошенко має представляти лише 1 людина, а більшість інших будуть «технологічно і цілеспрямовано дискредитовувати екс-прем'єра».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY