detector.media
30.06.2011 13:42
Star Media знімає серіал про Анну Герман

28 червня компанія Star Media приступила до зйомок серіалу «Анна Герман. Таємниця білого ангела». Про це повідомляється на сайті продакшна.

 

Автор сценарію - Аліна Семерякова, режиссер-постановщик Вальдемар Кшистек, виконавчий продюсер - Дмитро Оленич, продюсери - Галина Балан-Тимкина, Влад Ряшин.

 

За жанром стрічка «Анна Герман. Таємниця білого ангела» - драма. Головні ролі зіграли Іоанна Моро, Шимон Сендровські, Марат Башаров, Марія Порошина, Катерина Васильєва та інші.

 

Серіал розповідає про співачку, яка на піку своєї слави потрапила в автокатастрофу і опинилася прикованою до лікарняного ліжка: «12 днів зірка Анна Герман не приходила до тями. В ці дні їй довелося знову пережити трагічні події свого дитинства - арешт батька, звинуваченого в шпигунстві, скитання їх осиротілої сім'ї по Середній Азії, смерть маленького брата, війну і втечу в Польщу в надії сховатися від переслідувачів з НКВС. Першу любов і перший успіх. Ніхто з лікарів не вірив, що вона виживе... Однак після 12 днів коми небо дарувало їй шанс почати життя заново. І вона зробила неможливе, стала "білим ангелом" радянської естради», - йдеться в анотації.

 

Нагадаємо, про намір зняти фільм про Анну Герман в інтерв'ю «Детектор медіа» розповідав голова ради директорів Star Media Влад Ряшин.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY