detector.media
29.06.2011 16:30
Притулу з Лещенком викликали до слідчого через погрози Богословській
Журналісти викликані в якості свідків

Головного редактора інтернет-видання «Українська правда» Олену Притулу та її заступника Сергія Лещенка викликали на допит до слідчого у справі №1026905 «погроза вбивством». Цю інформацію ТК підтвердив пан Лещенко.

 

«Наскільки я можу зробити висновок, подібне формулювання фігурувало у прес-релізі міліції про те, що вони порушили кримінальну справу за статтею "погроза вбивством" відносно погроз депутату Інні Богословській», - сказав він.

 

У повістці йдеться про те, що Олена Притула та Сергій Лещенко викликаються до старшого слідчого Щура Є.В. 30 червня на 13-ту годину.

 

 

Нагадаємо, 25 червня Інна Богословська звернулась до МВС із заявою, де зазначає , що на її адресу з 24 травня цього року надходять погрози вбивством, які також розповсюджуються у мережі інтернет. Зокрема, в кількох інтернет-ресурсах невідомий користувач 24 червня погрожував депутатові «облити її бензином і підпалити». За її заявою слідчим відділом Шевченківського РУГУ МВС України в місті Києві порушено кримінальну справу за фактом вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України «Погроза вбивством», розпочато слідство.

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві Володимир Поліщук підтвердив ТК інформацію про те, що журналісти викликані у справі про погрози Інні Богословській. За його словами, вони викликані в якості свідків, «які можуть пояснити, як інформація про погрози з'явилася на сайті».

 

«Детектор медіа»

 

Фото з Facebook Мустафи Найєма

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY