detector.media
25.06.2011 11:09
Шустер не запрошує Тимошенко, щоб не влаштовувати у студії судилище

Ведучий програми «Шустер live» на Першому національному Савік Шустер заявив, що не запрошував екс-прем'єра Юлію Тимошенко на ефір програми, оскільки її справа перебуває на розгляді в суді. Про це він сказав 24 червня під час прямого ефіру у відповідь на запитання депутата від БЮТ Андрія Шевченка, пише «Українська правда».

 

Савік Шустер також зазначив, що Тимошенко просилася на ефір, «як і кожного тижня».

 

«Наша тема - лист міністра оборони Росії, яка має пряме відношення до Юлії Тимошенко. Якщо я в цій студії влаштую судилище, це буде неправильно. Як ви собі уявляєте? Ми влаштуємо суд, у нас будуть присяжні, дві групи, і вони вирішать: винна або не винна Юлія Тимошенко. Це ж божевілля», - сказав пан Шустер.

 

Відповідаючи на зауваження Андрія Шевченко, що депутат від Партії регіонів Інна Богословська вже одинадцятий раз за рік приходить на ефір телепрограми, ведучий відповів: «Якщо Інна Богословська кращий спікер у партії на цю тему, і вона поки що не обвинувачена ні в чому, а її тільки обливають водою...».

 

Востаннє Юлія Тимошенко заявила про бажання взяти участь у проекті Савіка Шустера 10 червня, щоб поговорити про перебіг українсько-російських переговорів щодо газових питань.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY