detector.media
24.06.2011 19:42
Інтерв’ю Януковича записував не «Інтер», а прес-служба президента

Зйомка iнтерв'ю президента України Вiктора Януковича у п'ятницю в резиденцiї «Межигiр'я» була органiзована президентською прес-службою. Камер iнших телеканалiв не було. Про це розповiв агентству «Iнтерфакс-Україна» один з учасникiв заходу, ведучий програми «Велика полiтика з Євгеном Кисельовим» на телеканалi «Iнтер» Євген Кисельов.

 

«Усiм керувала Дарка Чепак (прес-секретар президента). Жодної "iнтерiвської" "камери, жодного "iнтерiвського" оператора я там не бачив», - наголосив журналiст.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, зустріч Віктора Януковича та журналістів пройшла 24 червня. На неї були запрошені: від «Інтера» - ведучий програми «Велика політика із Євгенієм Кисельовим» Євген Кисельов, від Першого національного - ведучий «Шустер LIVE» Савік Шустер, від «1+1» - ведучий «Tkachenko.ua» Олександр Ткаченко, від ICTV - ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов. Також на зустріч запрошений головний редактор газети «Сегодня» (Ігор Гужва - ТК) та шеф-редактор «найрейтинговішого вітчизняного новинного сайту (за рейтингом сайту liveinternet.ru)» «Обозреватель» (obozrevatel.ua) Михайло Подоляк. Тема зустрічі - 15-та річниця Конституції України та 20-річчя Незалежності України. Інтерв'ю вийде в ефір телеканалів «Iнтер», «1 +1», Першого нацiонального та ICTV 28 червня.

 

Ранiше в ЗМI з'явилася iнформацiя, що iнтерв'ю з президентом знiмала лише команда «Iнтера».

 

З достовірних джерел ТК стало відомо, що інтерв'ю знімали оператори «Савік Шустер студії».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY