detector.media
24.06.2011 13:09
СКМ продає «ММДС-Україна» російській «Альфа-групп»?

Компанія «Систем кепітал менеджмент» Ріната Ахметова має намір продати свій телекомунікаційний бізнес - частку в мобільному операторі «Астеліт» (ТМ life:)) і компанію «ММДС-Украина», що володіє частотами для будівництва мереж зв'язку в найсучаснішому стандарті LTE, а також ліцензією провайдера програмної послуги із застосуванням бездротової технології MMDS. Про це пише газета «Коммерсантъ» з посиланням на власні джерела.

 

За інформацією газети, переговори з купівлі цих активів ведуть структури російської «Альфа-групп».Угода може бути структурована виключно на непублічні компанії.

 

«Ми завжди готові розглянути цікаві пропозиції, але ніяких домовленостей у нас на даний момент ні з ким немає, а потенційні угоди ми не коментуємо», - повідомила прес-секретар СКМ Ганна Терехова.

 

Віце-президент Altimo, що керує телекомунікаційними активами «Альфа-групп», Євген Думалкін заявив, що вони не ведуть переговорів з купівлі активів СКМ.

 

Нагадаємо, в інтерв'ю «Детектор медіа» директор з розвитку недійного напрямку бізнесу СКМ Катерина Лапшина зазначала, що СКМ володіє 25% акцій компанії «ММДС-Україна». Також вона спростовувала причетність СКМ до ТРК «Етер» (власник ліцензії провайдера шостого цифрового мультиплексу МХ-6), хоча «ММДС-Україна» і «Етер» знаходяться за однією адресою та мають одного керівника.

 

Нещодавно колишній технічний директор компанії «Етер» Віктор Галич став генеральним директором провайдера чотирьох цифрових мультиплексів - компанії «Зеонбуд». Катерина Лапшина спростовувала причетність СКМ до «Зеонбуда».

 

Окрім СКМ, за даними держреєстру ТРО, власниками «ММДС-Україна» є кіпрська компанія «Селфосс Трейдінг Лімітед», ЗАТ «АРС» (м. Донецьк) і ТОВ «Парфенон ЛТД» (м. Донецьк).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY