detector.media
22.06.2011 17:42
Голова Української служби Бі-бі-сі йде з посади. Його замінить Ніна Кур’ята
Голова Української служби Бі-бі-сі йде з посади. Його замінить Ніна Кур’ята

Мачек Бернатт-Рещинський іде з посади голови Української служби Бі-бі-сі. Новим редактором стане українська журналістка Ніна Кур'ята. Про це на сайті Бі-бі-сі повідомила Сара Гібсон, новий редактор Europe Hub.

 

«Вже невдовзі припинить роботу на Бі-бі-сі голова Української служби Мачек Бернатт-Рещинський, а в середині липня вітатимемо нового редактора», - говорить Сара Гібсон.

 

Після реструктуризації BBC World Service до ресурсу Europe Hub належить і сайт bbc.ua. «Українська служба пережила численні зміни, так само як і інші підрозділи, і ми, наскільки ви знаєте, тепер концентруватимемо наші зусилля на вебсайті», - говорить Сара Гібсон.

 

Відтепер, за її словами, Українська служба більше співпрацюватиме з колегами з російської та азербайджанської мовних служб, «що, як я сподіваюся, призведе до збільшення інформації як про регіон, так і про Україну та міжнародні новини».

 

До лютого 2010 року Ніна Кур'ята-Стасів була головним редактором інтернет-газети «Сейчас». Останнім часом працювала редактором у тижневику «Власть денег».

 

Нагадаємо, в травні Всесвітня служба Бі-бі-сі оголосила конкурс на заміщення вакантної посади редактора Української служби

 

«Детектор медіа»

 

Фото - platfor.ma

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY