detector.media
21.06.2011 18:28
«Одружений за власним бажанням» для «1+1» знімає продакшн «Роги і копита»

Нове реаліті-шоу «1+1» «Одружений за власним бажанням» стартує 30 червня і виходитиме щочетверга о 20:00. Про це ТК повідомили в прес-службі каналу.

 

Програму для «1+1» виробляє продакшн-компанія «Роги і копита» Олександри Лозинської (засновник продакшну - Ігор Пелих). Сама пані Лозинська є продюсером проекту.

 

Нагадаємо, ведучою «Одруженого за власним бажанням» стала Оксана Гутцайт.

 

За форматом, участь у програмі беруть жінки, які тривалий час живуть у цивільному шлюбі. Вони мають взяти ініціативу у свої руки і зробити все можливе, щоб чоловік запропонував одружитись офіційно.

 

«Два дні героїня разом з Оксаною Гутцайт випрацьовує стратегію своєї поведінки і змін, думають над тим, які дії потрібно зробити, що доведуть її обранцю, що вона - та єдина і унікальна, яка піде заради нього на багато. І у фіналі історії жінка придумує і так скеровує ситуацію, щоб у чоловіка був тільки один правильний вибір», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Наприклад, героїв одного з епізодів шоу «Одружений за власним бажанням» знімали вже у пологовому будинку, де дівчина народжувала доньку, а одруженими вони ще не були.

 

У кожній програмі буде представлено по дві такі історії.

 

Нагадаємо, «Одружений за власним бажанням» - це українська адаптація формату Put a Ring on It голландської компанії Talpa.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY