detector.media
18.06.2011 17:29
КУН вимагає вiдставки Єгора Бенкендорфа за трансляцію «комунiстичного шабашу»

Конгрес українських нацiоналiстiв вимагає вiдставки голови Нацiональної телевiзiйної компанiї України Єгора Бенкендорфа за пряму трансляцiю в суботу з'їзду Компартiї України. По це повідомляє «Інтерфакс».

 

«Сьогоднi, 18 червня, в прямому ефiрi Першого нацiонального вся Україна могла спостерiгати за роботою 44-го з'їзду КПУ. Партiї, чию iдеологiю весь свiт визнав злочинною, партiї, яка є прямою спадкоємицею КПРС, винищила мiльйони українцiв голодоморами та репресiями», - коментує голова секретарiату головного проводу КУН Володимир Манько.


Вiн підкреслив,  що державний телеканал з найбiльшим покриттям в Українi транслював з'їзд партiї, «iдеологiю якої ОБСЄ прирiвняла до фашизму»: «У найкращих радянських традицiях, на двадцятому роцi незалежностi сьогоднi протягом кiлькох годин розповiдали, що Ленiн i його справа живi».

 

Вiд президента України Вiктора Януковича КУН вимагає негайно вiдправити Єгора Бенкендорфа у вiдставку, а від прокуратури -порушити справу проти керiвництва НТКУ за трансляцiю з'їзду КПУ. Крім того, представники КУН вимагають від керівництва НТКУ оприлюднити суму, яку «партія робiтників i селян» сплатили «за трансляцiю свого комунiстичного шабашу».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY