detector.media
13.06.2011 18:41
Грузинські газети протестують порожніми шпальтами

У понеділок, 13 червня, ціла низка грузинських газет вийшла в друк із порожніми першими шпальтами. Цей вчинок - знак солідарності з медіахолдингом «Палітра медіа», де впродовж кількох днів перевірку влаштував Мінфін Грузії. Як повідомляє «Укрінформ» із посиланням на агентство «Новини-Грузія», газети «Резонансі», «Ахалі Таоба», «Версія», «Асавал-дасавалі», журнали «Ліберал», «Рейтинг» і спортивні газети «Олімп», «Світовий спорт» і «Лело» сьогодні вийшли з написом «Солідарність із "Палітра медіа"» на першій шпальті.

 

На такий вчинок видання зважилися після проведення «товарно-матеріальної інвентаризації» на чотирьох підприємствах холдингу «Палітра медіа». Служба доходів Міністерства фінансів Грузії заявила, що перевірка планова. Утім, представники холдингу розцінюють її як «тиск на ЗМІ».

 

«Палітра медіа» об'єднує різні організації та інформаційні засоби, в тому числі радіо «Палітра», інтернет-телебачення «Палітра ТБ», інформаційне агентство «Інтерпресньюз», а також близько 20 найменувань газет і журналів, книжкові видавництва і мережу магазинів «Біблус».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY