detector.media
10.06.2011 17:39
СТБ запускає весільний проект

СТБ запускає новий весільний проект. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

За форматом, герої програми - наречений і наречена - мають вибрати варіант весілля, яке запропонують їм їхні мами. Як зазначається, «мами можуть бути з різних куточків країни, з різних соціальних верств, можливо, в них різні інтереси, захоплення та погляди на життя, але їх поєднує одне: обидві мами хочуть влаштувати дітям найкраще весілля».

 

Мотивація - позбавити себе організаційного клопоту: «Наші герої можуть забути про всі весільні клопоти і витрати! Жодної паніки і зайвих переживань, пов'язаних з підготовкою урочистого заходу! Від пари, яка бажає поєднатися законними узами шлюбу, потрібно тільки одне - вибрати варіант весілля, яке запропонують... їхні мами». 

 

Майбутні теща і свекруха представляють своє бачення ідеального весілля. Молодята обирають лише один варіант. Мама, версія урочистостей якої здасться нареченій і нареченому найпривабливішою, стає головним організатором свята.

 

Наразі канал СТБ проводить кастинги на шоу. Усі бажаючі можуть потрапити на відбір, зателефонувавши за номером (050) 356-37-62.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY