detector.media
07.06.2011 19:30
ТЕТ запускає шоу світської хроніки «Дурнєв +1»

Телеканал ТЕТ у червні запускає нове шоу власного виробництва «Дурнєв + 1». Про це повідомляє прес-служба.

 

Це буде програма світської хроніки з елементами провокації. Ведучі Олексій Дурнєв та Дарина Ши відвідуватимуть вечірки та ставитимуть гостям «безглузді та абсурдні на перший погляд» запитання.

 

Канал заявляє, що «подібного ще не було в українському ефірі», і колись ця програма була можливою тільки в інтернеті. «Ведучі розвінчують пафос столичної тусовки та роблять це з майстерним стьобом», - анонсує ТЕТ.

 

Програма стартує 27 червня і виходитиме щопонеділка о 23:00.

 

Окрім цього, влітку ТЕТ покаже російський серіал «Барвіха» про «золоту молодь» і його продовження «Золоті» (прем'єра в Україні), що виходили на російському каналі ТНТ. Як писала ТК, минулого року «Барвіха» виходила на «1+1». На ТЕТі «Барвіха» виходитиме з 27 червня, з понеділка по четвер, о 22:00.

 

Також у червні по буднях на ТЕТі стартує ще один прем'єрний для України американський серіал «Антураж» про «кухню голлівудського життя зблизька». У США він виходить на HBO.

 

Як повідомляла ТК, 18 червня на ТЕТі розпочнеться реаліті-шоу власного виробництва «Королева балу». Програма виходитиме щосуботи о 18:30.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY