detector.media
27.05.2011 17:45
Компанії Film.ua пройшли сертифікацію на захист від піратства
Це дозволить їм працювати з великими міжнародними кіностудіями

У травні 2011 року компанії Digital Cinema Ukraine та PostModern пройшли аудит та отримали сертифікацію міжнародної мережі CDSA (The Content Delivery and Storage Association). Про це повідомляє прес-служба групи Film.ua, до якої входять компанії.

 

Сертифікація CDSA свідчить, що весь контент, з яким працюють компанії, захищений від піратських копій.

 

За словами директора PostModern Єгора Олесова, втрати світових виробників кіно через піратство за рік в середньому складають мільярди доларів США: «А Україна одна з лідерів «піратського хіт-параду».

 

«До проходження аудиту та отриманню сертифікату CDSA ми готувались майже півроку. Була розроблена та впроваджена ціла система правил загальної безпеки, а також програми, зберігання та обліку контенту», - зазначив пан Олесов. За його словами  компанія вклала значні кошти у підсилення безпеки офісу.

 

«Такий сертифікат надійності - серйозний прогрес для України на шляху співпраці зі світовими лідерами медіа-бізнеса, мейджорами», - зазначив директор компанії Digital Cinema Ukraine Юрій Прилипко.

 

«Детектор медіа» попросила фахівців прояснити, які переваги дає наявність сертифікації. За словами продюсера візуальних ефектів Леонід Карачко, великі студії-виробники можуть впевнено працювати з сертифікованими компаніями і «не боятись, що їх матеріали і контент "витече" назовні». «З одного боку такий аудит вимагає серйозних грошових, людських і часових ресурсів. Не кожна компанія зможе собі це дозволити. Що скільки коштує, триває і які технічні вимоги повинні бути дотримані можна глянути на сайті. З другого боку, такий сертифікат суттєво покращує позицію компанії на міжнародному ринку, піднімає рівень довіри до неї. Це сприятиме участі у великих світових проектах», - зазначив він.

 

На його думку, незабаром більшість компаній вимагатимуть від партнерів сертифікацію CDSA в обов'язковому порядку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY