detector.media
26.05.2011 14:21
Російських телевізійників побили співробітники супермаркету
Журналісти знімали сюжети про прострочені продукти

25 травня увечері адміністрація та служба безпеки продуктового супермаркету «Пятерочка» у Москві побила кореспондентів телеканалів РЕН ТВ, «Пятый» і «Первый», які звернулися до них по коментар. Про це повідомляється на сайті РЕН ТВ.

 

Знімальні групи телеканалів разом з юристами правозахисної організації РАБКРИН зафіксували численні порушення зберігання молочних і дитячих продуктів харчування в цьому магазині і намагалися отримати пояснення в адміністратора. Однак замість цього він накинувся на них. Йому на допомогу прийшла служба безпеки супермаркету, яка почала бити журналістів.

 

Унаслідок бійки оператор РЕН ТВ Володимир Букатка отримав струс мозку і перелам пальців ноги зі зміщенням. Юристи РЕН ТВ уже підготували звернення до Хорошівської міжрайонної прокуратури за фактом нанесення тілесних ушкоджень і псування майна.

 

РЕН ТВ стверджує, що бригада поліції Хорошевського відділу, яка приїхала на місце події, не стала втручатися в конфлікт.

 

На запит журналістів РЕН ТВ піар-менеджмер X5 Retail Group, якій належить мережа «Пятерочка», Варвара Стоянова заявила, що «журналісти отримали по заслузі».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY