detector.media
26.05.2011 13:08
27 травня – прес-конференція на тему «Українське кіно підкорює світ: переможний «Крос» у Канни»

27 травня 2011 року о 12:00 в залі «Синематека» культурного центру кінотеатру «Київ» (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 19) відбудеться прес-конференція на тему «Українське кіно підкорює світ: переможний «Крос» у Канни».


У заході візьмуть участь:
Катерина Копилова, голова Державного агентства з питань кінематографії;
Андрій Халпахчі, президент Української кінофундації;
Володимир Хорунжий, продюсер альманаху «Закохані в Київ»;
Максим Онопрієнко, продюсер фільму «ROCK'N'BALL»;
Світлана Корчинська, представник Українського Інноваційного Банку.


З 11 по 22 травня 2011 року на Каннському кіноринку працював Український національний павільйон, представлений Державним агентством з питань кінематографії разом з Українською кінофундацією за підтримки Українського Інноваційного Банку. Цього року вперше під одним дахом працювали представники дистриб'юторських та продакшн-компаній, режисери, продюсери; проходили презентації та покази. Також у рамках роботи павільйону міністри культури України та Франції підписали Міжнародний договір про копродукцію. Про ці та інші події, що відбулися в Українському національному павільйоні, докладно розкажуть учасники прес-конференції.


Почесний гість прес-конференції - український режисер Марина Врода, чия стрічка «Крос» (Cross) перемогла у конкурсній програмі короткометражного кіно 64-го Каннського кінофестивалю.


Акредитація представників ЗМІ за телефоном: (050) 201-63-61, або електронною поштою zorkina@ukraine3000.org.ua. Контактна особа - Катерина Зоркіна.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY