detector.media
24.05.2011 14:50
Єврейський канал Рабиновича стартує в тестовому режимі наприкінці червня
Нацрада прийняла рішення про видачу ліцензії

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 24 травня видала ліцензію на супутникове мовлення телеканалу Jewish News One Вадима Рабиновича - інформаційного каналу для єврейської громади. Таким чином Нацрада задовольнила заявку ТОВ «Аппіа».

 

За словами начальника юридичного відділу каналу Марії Швець, Jewish News One розпочне тестове мовлення 15-20 червня. Компанія планує отримати дві ліцензії: на територію України та інших країн у межах зони впевненого прийому супутника Astra 4A (мовлення українською мовою) та на закордонне мовлення. «Зараз ми просимо про видачу ліцензії на Україну», - сказала вона.

 

Українська версія Jewish News One мовитиме цілодобово, 75% - українською мовою, 25% - англійською з перекладом на українську в рухомому рядку.

 

Телеканал матиме три редакції: у Києві (31 працівник), у Брюсселі (8 співробітників) і Тель-Авіві (8 співробітників).

 

В ефір виходитимуть відеоновини і студійні програми, у тому числі на соціальні теми про життя єврейської громади. Інформація подаватиметься «крізь призму єврейської точки зору».

 

До складу редакційної ради каналу входять Пітер Дікінсон (генеральний продюсер Jewish News One), Лаврентій Малазонія (генеральний продюсер News One Вадима Рабиновича) і Володимир Орлов (керівник музичного каналу OTV Вадима Рабиновича).

 

Як повідомляла ТК, під час попереднього розгляду заявки Jewish News One Нацрада перенесла розгляд питання, оскільки не знала, як ліцензувати канал з кількома мовними доріжками. Зрештою, телеканал вирішив подати заявки на дві окремі ліцензії - на українську версію та на закордонне мовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY