detector.media
24.05.2011 11:19
Канал «24» впровадив систему кастомізованої підписки на новини

Телеканал новин «24» розробив і впровадив на порталі 24tv.ua систему кастомізованої підписки на новини. Про це повідомляє прес-служба каналу, стверджуючи, що наразі жоден сайт в Україні такого сервісу не надає і не оголошував про його розробку.

 

Сервіс дозволяє підписатися на новини з будь-якої теми і вибрати зручний спосіб їх доставки. Працює доставка на персональну сторінку в Facebook, у Twitter, або на електронну пошту регулярною підбіркою. Також кастомізований список новин можна переглянути і безпосередньо на сайті.

 

На сайті працює система логування через Facebook, Twitter, Google та ще сім інших ресурсів. Користувачам не потрібно додатково реєструватися на сайті - достатньо мати екаунт в одному з них.

 

Також вдосконалено систему коментарів. Тепер коментар користувача автоматично може відправлятися одночасно на сайт, Facebook та Twitter. Біля коментарів з'явилася кнопка «Подобається», яка є лічильником і одночасно виконує функцію соціальної мережі, з якої зареєструвався користувач (наприклад, на Facebook він публікує лінк на матеріал з можливістю залишити коментар).

 

У найближчих планах компанії - інтеграція с соціальною мережею «Вконтакте» і презентація оновленого сайту «Футбол24».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY