detector.media
23.05.2011 17:28
«1+1» адаптує британський серіал і планує продати «Без мандата»

Канал «1+1» планує адаптувати британський серіал «Безсоромні». Про це розповів генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко в інтерв'ю газеті «Сегодня».

 

«У моді серіали нового характеру, до адаптації одного з таких ми приступаємо, це "Безсоромні" - про людей, які живуть за межею бідності, але ставляться до життя легко і з гумором вирішують багато проблем», - сказав пан Ткаченко.

 

Зазначимо, британська версія серіалу «Безсоромні» (Shameless) виходила на каналі Channel 4, а однойменна американська - на каналі Showtime. В основі сюжету фільму - неблагополучна сім'я Френка Галлагера, батька-одинака, у якого шестеро дітей. У той час, як він проводить свої дні в алкогольному сп'янінні, його діти вчаться жити самостійно.

 

Також генеральний директор «1+1» заявив про те, що наразі ведуться переговори про продаж української версії реаліті-шоу «Без мандата» британським розробникам цього формату. «Майже усі шоу можна адаптувати, та й так, щоб їх ще потім захотіли перекупити, як було з нашим "Без мандату". Британські розробники цього формату ведуть з нами переговори про покупку адаптованої версії їх проекту», - розповів Олександр Ткаченко.

 

Нагадаємо, проект «Без мандата» стартував на телеканалі «1+1» у вересні цього року. За правилами шоу, політик п'ять днів живе у звичайній українській родині: допомагає по господарству, виходячи з бюджету сім'ї. Як уже писала ТК, в останньому сезоні в шоу «Без мандата», окрім політиків, участь також брали представники шоу-бізнесу, а проект мав назву «Без мандата і гламуру».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY