detector.media
19.05.2011 16:00
У Безулик говоритимуть про економічні реформи, у Княжицького – про НУ-НС і «Ворошиловград»

19 травня у ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» на 5-му каналі обговорюватимуть економічні реформи. Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

Зокрема, у програмі говоритимуть на такі теми: весняні марші протесту: навіщо підприємці знову виходять на вулиці українських міст; економічна свобода чи економічні репресії: на чому в Україні базується суспільна угода; зміни до Податкового кодексу: як уряд задовольнив вимоги підприємницького майдану; зарплати та пенсії: хто і за чий рахунок здатен їх підвищити; стоп - ціни, тарифи, безробіття: що означають «справедливі соціальні реформи»?

 

Гостем ток-шоу буде народний депутат фракції БЮТ Наталія Королевська.

 

Тим часом темами програми «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі 19 травня будуть: що станеться з фракцією НУ-НС у парламенті та коли закінчиться добровільне голодування Юрія Луценка?

 

Також в ефірі йтиметься про проблеми церкви та літературу: куди прямує українське християнство та як змінюється церква у світі новітніх технологій, чому роман «Ворошиловград» став найкращим твором року в Україні за версією експертів Бі-бі-сі, чому твір хотіли заборонити на Донбасі та Слобожанщині?

 

Окрім цього, учасники проекту говоритимуть про літературно-мистецький фестиваль «Київська барикада» та запис компакт-диску пам\'яті Юрія Покальчука.

 

Гостями ток-шоу стануть лідер фракції «НУНС» Микола Мартиненко, глава Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав Шевчук, письменник та поет Сергій Жадан, лідер ТНМК Олег (Фагот) Михайлюта.

 

«РесПубліка з Анною Безулик» виходить о 21.30, «Вечір з Миколою Княжицьким» - о 21.00.

 

Катерина Лихогляд, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY