detector.media
18.05.2011 13:07
Meta.ua продаватиме українську рекламу в ICQ і розроблятиме спеціальну версію месенджера

Сервіс ICQ, який входить до Mail.Ru Group, розробляє спільно з українським інтернет-ресурсом Meta.ua спеціальну версію месенджера, в яку будуть тісно інтегровані сервіси порталу. Крім того, Meta.ua продаватиме рекламу в ICQ українським компаніям. Про це повідомляє прес-служба Mail.Ru Group.

 

Спеціальна версія програми оформлена в стилі, звичному для відвідувачів проеку Meta.ua. Користувачі месенджера зможуть отримати доступ до новин України і окремих її регіонів, місцевої погоди, курсів валют, а також новин самого проекту Meta.

 

На думку Mail.Ru Group, можливість просування товарів і послуг серед багатомільйонної аудиторії всесвітньо відомого месенджера «викличе широкий інтерес серед українських компаній»: «Дослідження показують, що з програмами для обміну миттєвими повідомленнями користувачі в рамках одної сесії зазвичай працюють довше і активніше, ніж зі звичайними сайтами, що збільшує тривалість контакту з аудиторією і, відповідно, підвищує ефективність рекламної кампанії», - йдеться у повідомленні.

 

На наступному етапі інтеграції у користувачів поштового сервісу і інших комунікаційних проектів Meta.ua з\'явиться можливість отримувати прямо в ICQ попередження про нові листи, особисті повідомлення, записи в блогах, на форумах тощо.

 

 «У розвитку ICQ один із найбільш важливих для нас факторів - задоволеність користувачів... Саме тому ми приділяємо серйозну увагу створенню спеціальних версій месенджера для жителів різних країн, які були би налаштовані у відповідності з їх персональними вподобаннями», - коментує Олександр Горний, керівник проекту ICQ.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY