detector.media
17.05.2011 11:25
Liga.net оновлює дизайн своїх сайтів

16 травня сайт «Мониторинг СМИ» на порталі Liga.net вийшов в оновленому дизайні.

 

За інформацією «Мониторинг СМИ», це перший оновлений сайт в рамках загального редизайну всіх проектів порталу Liga.net. Випуск повністю оновленої версії порталу Liga.net і всіх його сайтів заплановано на осінь цього року.

 

«Проект оновив дизайн, але це тільки початок майбутніх покращень, наразі у розробці перебувають відразу декілька нових розділів», - коментує Інна Литвин, старший редактор проекту «Мониторинг СМИ».

 

Зараз «Мониторинг СМИ» пропонує читачам короткий і розгорнутий огляди преси - в рубриках «Блиц-обзор прессы» і «Обзор СМИ» відповідно, висвітлення тем, яким ЗМІ приділяють найбільше уваги, - в рубриці «Актуальная тема», медіановини в окремій рубриці тощо.

 

«ЛігаБізнесІнформ» - українське інформагентство, яке на сьогодні об'єднує комплекс інформаційних і комунікаційно-рекламних проектів: портал Liga.net, банерну мережу AdRock і прес-центр «ЛігаБізнесІнформ». «Мониторинг СМИ» представляє собою огляд найбільш важливої ділової і загальнополітичної інформації друкованих та онлайн-ЗМІ України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY