detector.media
16.05.2011 11:58
«1+1» запускає проект Ткаченка. Прем’єра – 23 травня

Телеканал «1+1» запускає авторський проект Олександра Ткаченка - генерального директора групи «1+1». Програма під назвою tkachenko.ua стартує 23 травня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Героями проекту Олександра Ткаченка будуть артисти, режисери, політики, музиканти, письменники, «які багато чого досягли в житті і готові щиро про це говорити».

 

Нагадаємо, Олександр Ткаченко був автором і ведучим аналітичної програми «Післямова», та циклу інтерв\'ю «Обличчя світу». З гостями свого нового проекту ведучий буде говорити про успіх, досягнення, правила і обставини життя. У кожній програмі може бути один або кілька гостей, яких пов\'язує знакова історія. У першому випуску tkachenko.ua вийде інтерв\'ю з Михайлом Саакашвілі.

 

«Настав час знайти нову інтонацію на телебаченні - інтонацію відвертої і вдумливої розмови із справжніми лідерами громадської думки та першовідкривачами. Мені здається, що зараз такого продукту не вистачає на екрані, і ми розраховуємо на позитивний відгук глядачів», - зазначив пан Ткаченко.

 

Проект виходитиме о 23.30.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY