detector.media
14.05.2011 14:53
Вдова Гонгадзе про фільм Кончаловського: «Потік його свідомості не відмазує Кучму»

Вдова Георгія Гонгадзе Мирослава заявляє, що російський кінорежисер Андрій Кончаловський не звертався до неї під час зйомок фільму про вбивство журналіста.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуку, повідомляє «Українська правда».

 

«Мені навіть огидно коментувати маразм кінорежисера, який у лічені дні перекваліфікувався у слідчого. Потік його свідомості не відмазує Кучму та змішує з болотом самого Кончаловського», - зазначила Мирослава Гонгадзе.

 

Як відомо, Кончаловський у фільмі намагається довести, що убивство Гонгадзе було операцією закордонних спецслужб.

 

На доказ цього він наводить той факт, що для акції «Знайти Георгія» через тиждень після його зникнення були виготовлені футболки з зображенням силуету журналіста.

 

«Якщо комусь цікаво, то можу у деталях розказати, як я з друзями її організувала, - написала вдова журналіста. - Як факели з консервних банок робили, як дозвіл отримували, як кусок білого полотна купували і як друкували футболки - за Кончаловським, це головний доказ участі іноземних спецслужб. От лише творці фільму не знайшли часу та бажання про це мене запитати».

 

«Я одну футболку зберегла. Можу її Кончаловському подарувати на вічну пам'ять і навіть розказати, як їх друкували», - додала вона.

 

Нагадаємо, уривки з фільму «Битва за Україну» про касетний скандал показали телеканали ICTV і СТБ, що належать зятю Леоніда Кучми Вікторові Пінчуку. 11 травня,  адвокати Леоніда Кучми попросили Генеральну прокуратуру долучити фільм Андрія Кончаловського до матеріалів справи Кучми. На думку адвокатів, у фільмі є фактичні дані, які можуть бути доказами у справі, і тому Генеральна прокуратура має їх перевірити.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY