detector.media
12.05.2011 12:38
«Датагруп» отримає ліцензії провайдера на Хмельницький і два райони Миколаєва

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 12 травня прийняла рішення видати ліцензії ТОВ «Датагруп Медіа» на місто Хмельницький і на Заводський та Центральний райони міста Миколаєва.

 

У Хмельницькому компанія надаватиме абонентам 93 програми, у Миколаєві - 92 програми. Нагадаємо, йдеться про аналогове кабельне телебачення.

 

У відповідь на запитання членів Нацради представник «Датагруп» повідомив, що компанія планує розширюватися в Києві, де поки охоплює тільки один район, та виходити в Сімферополь. Також «Датагруп» чекає можливості ліцензувати IPTV.

 

Нагадаємо, «Датагруп Медіа» отримала ліцензії провайдера кабельного телебачення на цілі міста або окремі райони в Києві, Дніпропетровську, Хмельницькому, Луцьку, Вінниці, Кривому Розі, Кременчуці, Нікополі та Вишгороді. Згодом через несплату ліцензійного збору Нацрада скасувала рішення про видачу «Датагруп Медіа» ліцензій на Хмельницький та два райони міста Києва.

 

Власником «Датагруп Медіа» й оператором телекомунікацій провайдера є ПрАТ «Датагруп» - один із найбільших недержавних операторів фіксованого зв'язку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY