detector.media
02.05.2011 18:01
8 травня в Тернополі відкриють пам’ятну дошку на честь Ігоря Пелиха

8 травня цього року в Тернополі відбудеться відкриття пам'ятної дошки на згадку про журналіста, телепродюсера та ведучого Ігоря Пелиха, що загинув у дорожньо-транспортній пригоді два роки тому. Пам'ятка виглядатиме як стилізація під телевізор.

 

Автором ідеї саме такої дошки-присвяти виступив земляк Пелиха, друг дитинства і колега по роботі Іван Ясній, головний режисер «Галопом по Європах», «На свою голову» та решти телевізійних проектів, що вироблялися студією «Роги та копита продакшн».

 

«Стрижнем пам'ятки слугуватиме дотиковий екран, обрамлений кованою оздобою, яка відтворюватиме обриси телевізора. Доторкнувшись до екрану, будь-хто охочий зможе "поспілкуватися" з Ігорем Пелихом - тобто переглянути добірку відеозаписів за участі телеведучого», - йдеться у прес-релізі.

 

Пам'ятку встановлять у центрі Тернополя, на розі бульвару Тараса Шевченка і вулиці Олени Кульчицької: на стіні будівлі, звідки колись вело мовлення «Радіо Тернопіль», на якій працював Ігор Пелих.

 

Пам'ятну дошку виготовлено і встановлено коштом родини та друзів Ігоря.

 

Церемонія розпочнеться о 10:00 з поминальної служби, саме ж урочисте відкриття пам'ятної дошки Пелиха відбудеться о 14:00 на розі бульвару Тараса Шевченка і вулиці Олени Кульчицької.

 

За довідкою можна звертатися до Юрія Зеленого 067-94-658-34, 093-077-6448 та Івана Яснія 050-310-3442.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY