detector.media
28.04.2011 16:14
У Безулик обговорюватимуть харківські угоди та нацбезпеку, у Княжицького – роковини Чорнобиля та справу Кучми

28 квітня в ефірі політичного ток-шоу на 5-му каналі «РесПубліка з Анною Безулик» обговорюватимуть такі теми: «Харківські угоди розбрату - день ганьби чи свято перемоги української дипломатії?», «Партз\'їзд на вулиці: як опозиція планує домогтися денонсації домовленостей?», «Провладний мітинг: хто у владі звітує про підйом економіки та обігріті газом оселі народу?», «Наслідки та підсумки: здача національних інтересів чи порятунок вітчизняної економіки?».

 

Також в ефірі програми говоритимуть про питання національної безпеки України: «Флот стоїть, газ пливе: скільки коштує військово-політична безпека України?».

 

У програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі дискутуватимуть на теми: «Куди прямує "Наша Україна" та хто очолить партію напередодні вирішального 2012-го парламентського року?», «Резонансні справи Кучми та Комарницького. Роковини Чорнобиля: як це було та як це зафільмувала кіноплівка?», «Хто заганяє українську музику в андеграунд та чи повстане якісна пісня проти засилля примітиву попси?».

 

Гостями ефіру стануть: голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко, адвокат Леоніда Кучми Андрій Федур, режисер-документаліст Анатолій Артеменко, співак та композитор, лідер гурту «Плач Єремії» Тарас Чубай.

 

Нагадаємо, програма «РесПубліка з Анною Безулик» виходить о 21.30, «Вечір з Миколою Княжицьким» - о 21.00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY