detector.media
26.04.2011 12:35
Інна Цимбалюк, Євген Калкатов і Тео Декан - ведучі нового реаліті-шоу ТЕТу
Інна Цимбалюк, Євген Калкатов і Тео Декан - ведучі нового реаліті-шоу ТЕТу

Ведучими нового реаліті-шоу каналу ТЕТ «Королева балу» стануть телеведуча та актриса Інна Цимбалюк, перукар-стиліст, викладач перукарського мистецтва Євген Калкатов та український стиліст, арт-директор мережі салонів Тео Декан. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

У кожного з ведучих є власні функції: Інна Цимбалюк допоможе дівчатам підібрати правильну сукню, навчить їх красивої ходи тощо. Євген відповідатиме за зачіску випускниць, а Тео підбиратиме для них make-up: «Разом доклавши зусиль, наші чарівники допоможуть дівчатам розкрити індивідуальність, талант, показати притаманні виключно їм особливості», - йдеться у повідомленні.

 

За словами ведучих, їхнє завдання - «не перетворювати дівчат на  схожих одна на одну гламурних учасниць балу, а відтворити власний стиль випускниць». Зміни відбуватимуться у «чарівному шатрі», що знаходиться недалеко від школи. Образ кожної дівчини - результат роботи не тільки стилістів, а й самих учасниць.

 

Нагадаємо, ТЕТ готує реаліті-шоу «Королева балу» за форматом Promzillas компанії Zodiak Rights. Команда проекту відвідає міста та села, де обере чотирьох однокласниць. За форматом, дві дівчини (популярні, активні, упевнені в собі, з гарним набором суконь) будуть «примами», дві інші - «попелюшками» (які не мають красивої сукні і з якими працюватиме команда проекту). Обирати найкращу доведеться їх однокласникам.

 

Як зазначається, проект стартує влітку і виходитиме на ТЕТі щосуботи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY