detector.media
21.04.2011 16:55
На місце Мустафіна СТБ візьме росіянина Михайла Єрмолаєва
На місце Мустафіна СТБ візьме росіянина Михайла Єрмолаєва

Керівником інформаційного мовлення телеканалу СТБ буде призначений Михайло Єрмолаєв, який у 2002 - 2009 роках працював головним редактором «РБК-ТБ» у Росії.

 

Цю інформацію «Детектор медіа» отримала з власних джерел на телеканалі. За словами цих джерел, офіційно призначення має відбутися (орієнтовно) у вівторок 26 квітня.

 

Голова правління СТБ Володимир Бородянський на прохання підтвердити чи спростувати інформацію сказав: «Следите за сообщениями нашей пресс-службы». У прес-службі також відмовилися від коментарів.

 

Нагадаємо, заступник голови правління СТБ з інформаційного мовлення Олексій Мустафін 8 вересня 2010 року написав заяву на звільнення з цієї посади. Але він залишився працювати на СТБ,  очоливши напрямок документально-публіцистичних програм телеканалу. З того часу канал шукав йому заміну.

 

Михайло Єрмолаєв (Михаил Ермолаев) народився 1968 року. Закінчив філологічний факультет МГУ ім. Ломоносова. Отримав звання кандидата економічних наук. На телебаченні з 1997 року. Перше місце роботи - програма «Вести» (РТР), де він працював редактором, кореспондентом, ведучим.

 

2000 рік - шеф-редактор та заступник головного редактора «Рен-ТВ».
2002 - 2009 роки - головний редактор «РБК-ТВ». Після цього працював у медіагрупі «Страна».

 

Має звання академіка «Международной Евроазийской академии телевидения и радио».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY