detector.media
21.04.2011 16:40
Фонд Ахметова запускає освітній проект для викладачів журналістики

Фонд Ріната Ахметова запускає новий освітній проект для викладачів журналістики «Новітні медіа у вузах України». Конкурс на участь у ньому стартує з 21 квітня 2011. Про це повідомляє прес-служба фонду.

 

Мета проекту - навчити викладачів журналістських вузів та кафедр викладанню online-журналістики задля запровадження навчального курсу новітніх медіа в українських вузах.

 

Навчання безкоштовне. Воно відбуватиметься у вигляді дво- або триденних модулів протягом 8 місяців. Кожен модуль присвячений різним аспектам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій. Лекції читатимуть українські та закордонні викладачі. Навчальна програма базується на проекті фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Національного університету «Києво-Могилянська академія» «Журналістика цифрового майбутнього».

 

Як уточнили ТК у прес-службі, проект наразі розрахований на 10 викладачів з 5 вузів України. Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати заповнену аплікаційну форму. Більш детальні вимоги до конкурсантів були розіслані кожному вузу окремо. Як зазначив Олександр Власенко, керівник проектів напрямку «Освіта» фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», основна вимога до навчальних закладів це готовність запустити у 2012-2013 роках предмет «Новітні медіа».

 

Також він зазначив, що для відбору учасників буде створена спеціальна комісія з експертів та фахівців ринку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY