detector.media
12.04.2011 13:59
Ольга Захарова увійшла до менеджменту медіагрупи «Україна»
Ольга Захарова увійшла до менеджменту медіагрупи «Україна»

Ольга Захарова приступила до обов'язків директора зі стратегічного маркетингу ТОВ «Медіагрупа "Україна"». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

До обов'язків пані Захарової буде входити розробка і впровадження стратегії розвитку, а також зміцнення іміджу як медіагрупи в цілому, так і окремих медіаактивів. Також до її компетенції належатимуть «питання оптимізації роботи із залучення цільової аудиторії каналів, ідентифікації і реалізації можливих синергій між бізнесами групи». Крім цього Ольга Захарова відповідатиме за організацію великих маркетингових заходів, спецпроектів групи і управління активністю у сфері зв'язків з громадськістю медіагрупи.

 

«Я з великим задоволенням приєдналася до однієї із найбільш успішних медійних команд України, чиї послідовні дії уже вивели канал на позиції лідера. Сподіваюся, разом ми зможемо зробити багато нового і цікавого, що обов'язково помітить і полюбить український глядач», - коментує своє призначення Ольга Захарова.

 

Як пояснила Катерина Лапшина, директор з розвитку медійного бізнесу компанії СКМ (власника медіагрупи «Україна»), «Ольга відомий спеціаліст з широким досвідом у великих медіа-холдингах не тільки України, але й Росії... Я впевнена Ольга зможе об'єднати роботу відповідних підрозділів наших активів і вивести бренд групи на якісно новий рівень».

 

Ольга Захарова працює на телебаченні з 1994 року. Пройшла шлях від телевізійного дизайнера програми до директора зі стратегічного маркетингу медіахолдингу. Працювала в «ММЦ-Інтерньюз», компанії «Післямова», на каналах «1+1» та «Інтер».

 

Розробляла бренд і ефірний стиль українських, російських, американських каналів, серед яких «1+1», ICTV, 5 канал, TV Series World, РЕН ТВ, СТС та інші. Є переможцем міжнародних конкурсів BDA/PROMAX, призеркою Нью-Йоркського телевізійного фестивалю, власницею численних нагород у сфері телевізійного дизайну і брендингу, у тому числі шестикратна володарка премії «Телетріумф». Ольга Захарова є членом Академії російського телебачення, постійним членом журі міжнародного конкурсу телевізійного дизайну BDA/PROMAX з 1998 року.

 

Нагадаємо, донедавна Ольга Захарова обіймала посаду директора зі стратегічного маркетингу «Національної медійної групи» (Росія), до складу якої входять телеканали РЕН ТВ і «Пятый канал-Петербург». Також Ольга Захарова керувала компанією «1+1 відео дизайн».

 

Як повідомила пані Захарова «МедіаБізнесу», генеральним директором «1+1 відео дизайн» стала Людмила Гмиря, а креативним директором - Олександр Ковальов.

 

Як писала ТК, з 11 квітня головним виконавчим продюсером телеканалу «Україна» став Григорій Тичина.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY