detector.media
05.04.2011 17:21
Джед Санден: Моя вимога – подальша робота в компанії у якості топ-менеджера

Видавець KP Media Джед Санден спростовує інформацію про те, що він відходить від справ у зв'язку з імовірною зміною власника KP Media. При цьому він не спростовує інформацію про зміну власника.

 

«Український медіаринок досить складний. Тому я ніколи не виключав і не виключаю появи нових партнерів у будь-яких моїх бізнесах, у тому числі і в KP Media», - йдеться в коментарі Джеда Сандена, оприлюдненому на сайті «Корреспондент.net».

 

«Але в будь-якій ситуації моїми ключовими вимогами будуть збереження основних принципів редакційної політики і моя подальша робота в компанії в якості топ-менеджера. Навіть якщо в компанії з'являться нові партнери, я особисто буду виступати гарантом дотримання принципів вільної і незалежної журналістики», - заявив Джед Санден.

 

«У цьому зв'язку будь-яка інформація про те, що я відхожу від справ, не відповідає дійсності», - підкреслив він.

 

Нагадаємо, за інформацією «Української правди», новим видавцем журналу та інтернет-видання «Корреспондент» може стати Петро Порошенко у партнерстві з «Українським медіа холдингом» Бориса Ложкіна. 29 березня гендиректором KP Media було призначено Віталія Гордуза, який до цього працював у Ложкіна.

 

Сам Віталій Гордуз у коментарі «Корреспондент.net» нагадав, що він починав свою кар'єру в KP Media: «Я вдячний Джеду за можливість знову працювати в KP Media. Хочу нагадати, що саме тут починалася моя медійна кар'єра в далекому 2003 році. І саме з цією компанією пов'язані найважливіші моменти мого професійного життя».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY