detector.media
04.04.2011 17:12
Охоронець київської школи заламав пальці журналістові білоруського каналу

4 квітня охоронець столичної середньої школи № 19 Михайло Кривошеєв перешкоджав знімальній групі Другого національного телеканалу Білорусі записувати стенд-ап до сюжету про антиалкогольні програми в навчальних закладах. Про це ТК повідомив кореспондент телеканалу Олексій Мартиненко.

 

«Ми записували на вулиці на фоні будівлі школи неподалік Шевченківського суду стенд-ап. До нас підійшов охоронець школи і попросив перш ніж знімати взяти дозвіл у директора школи. Я пояснив йому, що ми знімаємо в публічному місці на вулиці, тому дозволу ні в кого не повинні просити, крім того показав йому 171 статтю ККУ про перешкоджання журналістській діяльності. Потім взяв у оператора камеру і попросив охоронця на камеру пояснити, чому він заважає нам працювати. У відповідь охоронець гарно відтренованим прийомом заламав мені пальці так, що вони хруснули», - розповів Олексій Мартиненко.

 

За словами журналіста, столична міліція на їхній виклик приїхала дуже швидко і відразу записала свідчення очевидців події. Справу залагодили за згодою сторін, оскільки охоронець вибачився за свої дії, усвідомивши їх неправомірність.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY