detector.media
04.04.2011 16:20
НТКУ співпрацюватиме з польськими телеканалами під час «Євро-2012»

Перший національний співпрацюватиме з польськими телеканалами під час висвітлення «Євро-2012». Такі домовленості стали результатом зустрічі генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа та начальника управління закордонного співробітництва телекомпанії Вікторії Романової з членами EBU (Європейської мовної спілки) країн Центральної та Східної Європи, яка пройшла з 24 по 26 березня у Варшаві. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Зокрема, Єгор Бенкендорф провів переговори з телеканалом TVP Sport Channel щодо співпраці у технічній та програмній сфері під час проведення «Євро-2012»: обмін відеоматеріалами, інтерв\'ю, коментарями гравців, тренерів, польських атлетів, прямі включення журналістів, телемости, організація товариських матчів.

 

Також наразі ведуться переговори Першого національного і TVP Kultura Channel та TVP Historia Channel щодо співпраці українського та польського телебачення у культурній сфері. Керівники каналів обговорили можливості обміну медіапродуктом, організації акцій на зразок польських днів в ефірі Першого національного та українських днів - в ефірі TVP.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY