detector.media
04.04.2011 12:01
Мельниченко: Розслiдуванню вбивства Гонгадзе заважає вiдсутнiсть свободи слова в Українi

Майор Микола Мельниченко, колишній офіцер Управління держохорони, вважає, що розслідуванню вбивства журналіста Георгiя Гонгадзе заважають вiдсутнiсть свободи слова в Українi i цензура, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

«На превеликий жаль, свободи слова в України немає, iснує цензура, цензура, яка в принципі спрямована на те, щоб не притягати до кримінальної відповідальності тих людей, які скоювали особливо небезпечні злочини», - сказав вiн журналістам у понедiлок перед входом до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України, де має відбутися його очна ставка з екс-президентом Леонідом Кучмою.

 

Микола Мельниченко також висловив переконаність у тому, що «гроші Кучми i олігархів, які володіють ЗМI, включилися в систему відбілювання цієї мафії».

 

Нагадаємо, 30 березня було перенесено очну ставку Леоніда Кучми та Миколи Мельниченка на наступний тиждень. Леоніду Кучмі таким чином було надано можливість знайти нового адвоката. У свою чергу Микола Мельниченко заявляв, що Кучма збирається шантажувати чинного президента Віктора Януковича й уникає очної ставки, щоб дочекатися повернення Януковича з-за кордону та зустрітися з президентом особисто.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY