detector.media
01.04.2011 16:09
Ігор Шувалов не бачить конфлікту інтересів в тому, що працює на «Інтері» і в АП
Я не держслужбовець і з морально-етичними конфліктами впораюсь, каже автор «темників»

Ігор Шувалов не бачить проблем у поєднанні роботи консультанта «Інтера» з роботою радника глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна. «Формального конфлікту інтересів у мене немає, бо я не державний службовець. А з морально-етичними конфліктами я впораюсь», - зазначає Шувалов. Про це пише «Українська правда».

 

Сьогодні Шувалов як радник Льовочкіна відповідає за «питання співпраці з іноземними медіа», пише УП.

 

«Роль Шувалова не обмежується лише визначенням кола гостей на програму "Велика політика" з Євгеном Кисельовим. Рідко яка підготовка до ефіру відбувається без дзвінків між Кисельовим і Шуваловим для "консультацій"», - йдеться в публікації. Шувалов відкидає те, що Кисельов узгоджує з ним свої ефіри. Сам же ведучий «Великої політики» на питання, чи висловлює Шувалов побажання щодо ефіру або гостей, зізнався: «Я з ним раджуся».

 

Нагадаємо, глава СБУ Валерій Хорошковський назвав Ігоря Шувалова «консультантом телеканалу "Інтер"», а глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін - своїм «радником». Шувалова пов'язують із запровадженням в 2004 році такої технології цензури на телевізійних каналах, як «темники».

 

У публікації УП також йдеться про те, що у 2009 році, після звільнення з каналу «Інтер» менеджменту Ганни Безлюдної, Шувалов став неформальним куратором від Льовочкіна на цьому найрейтинговішому телеканалі, який належить Валерію Хорошковському. У 2010-му після обрання Януковича президентом Шувалов також отримав вплив на інформаційну політику влади.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY