detector.media
01.04.2011 11:46
Перший національний запускає вечірнє ток-шоу «Круто бути чоловіком» з Бенкендорфом

З 1 квітня в ефірі Першого національного стартує новий розважальний проект «Круто бути чоловіком». За попередніми даними, ведучі ток-шоу - генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф, заступник генерального директора Валід Арфуш та головний продюсер Першого національного Олексій Семенов.

 

Про це ТК дізналася з неофіційних джерел на каналі.

 

За концепцією, пан Бенкендорф у форматі автоінтерв`ю розповідатиме, як круто бути чоловіком на Першому національному. Валід Арфуш порівнюватиме будні українських чоловіків із європейським та азійським досвідом. Щодо європейського досвіду його телефоном консультуватиме брат Омар.

 

Олексій Семенов дискутуватиме з запрошеними гостями на теми чоловічих салонів краси, модного одягу та дозвілля.

 

Проект транслюватиметься щоп\'ятниці о 21.30, в перерві «Шустер live».

 

«Це цікава, абсолютна нова програма для чоловічої аудиторії, яка не має аналогів на українському телебаченні не рахуючи єдиного в світі подібного шоу - "Легко бути жінкою". Враховуючи досвід інших українських каналів, ми вирішили спробувати створити саме чоловічу програму, і сподіваємося, вона знайде свого глядача», - сказав співрозмовник ТК, що з огляду на бажання продовжити контракт з Першим національним побажав лишитися невідомим.

 

З 1 квітня!

 

«Детектор медіа:)»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY