detector.media
30.03.2011 17:36
До 14 квітня приймаються заявки на конкурс «Стратегії для онлайну» від «Інтерньюз-Україна»

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» за підтримки МФ «Відродження» в рамках проекту «Застосування можливостей нових медіа для щоденної ефективної роботи редакції» (коротка назва «Стратегії для онлайну») пропонують українським ЗМІ можливість отримати комплексну консультаційну підтримку щодо удосконалення сайту і впровадження стратегії онлайн-присутності в роботу ЗМІ.

 

До участі в конкурсі запрошуються національні і регіональні онлайн-видання, радіокомпанії, телеканали а також друковані ЗМІ, які мають власний сайт. В результаті конкурсу організатори відберуть три медіа-компанії. Їм буде надане професійне консультування та навчання, що дозволить застосовувати інноваційні підходи в покращенні функціональності сайту та оптимізувати присутність ЗМІ в Інтернеті.

 

Для кожного учасника професійна команда проекту:

 

 

Компанії-претенденти обиратимуться на конкурсних засадах. Основні вимоги:

 

 

Для участі у проекті потрібно до четверга 14 квітня 2011 р. заповнити онлайн-анкету претендента або ж анкету у форматі Word, надіславши її за адресою medianext.com.ua@gmail.com тема листа: Конкурс нові медіа. Заповнення онлайн-анкети є рівноцінним заповненню анкети у форматі Word.

 

Оголошення результатів конкурсу - 18 квітня 2011 р. Між компаніями, обраними для участі в конкурсі та МГО «Інтерньюз-Україна» будуть підписані угоди про співпрацю.

 

Контакти:

 

Віталій Мороз

Керівник програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна»

 

vitaliy.moroz (at) gmail.com

Facebook: InternewsUkraine

Телефон: 044 458 44 40

 

Проект здійснюється МГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки МФ «Відродження» (www.irf.ua) в рамках програми «Засоби масової комунікації».

 

Постійна адреса анонсу  -  http://bit.ly/press_april14 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY