detector.media
30.03.2011 11:36
Одеський кінофестиваль проведе кіноринок

У 2011 році організатори Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ) вперше проведуть ринок кіноконтенту, на якому будуть представлені головні українські кінопродюсери, дистриб\'ютори і кінотеатри. Назва заходу - Кіноринок Одеського фестивалю. Про це повідомляє прес-служба ОМКФ.

 

У робочій програмі кіноринку - презентація і закриті покази нових зарубіжних і вітчизняних стрічок. Зокрема, в рамках заходу відбудеться закрита презентація проекту «Висоцький: Дякую, що живий» режисера Павла Буслова, пройдуть передпрем\'єрні покази інших кінорелізів.

 

Зазначимо, що у цьому році, крім основних призів і гран-прі «Золотий дюк», на ОМКФ будуть вручатися декілька нових премій, в тому числі «Дон Кіхот», який присуджується міжнародним журі кіноклубів (FICC); премія імені Миколи Шустова за кращий український фільм програми і приз за найкращий український сценарій. Призовий фонд фестивалю складає в цьому році більше 50 тисяч доларів.

 

Крім конкурсної програми цим літом на Одеському кінофестивалі пройде низка шоу під відкритим небом, присвячених німому кінематографу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY