detector.media
23.03.2011 18:19
Азаров не задоволений інформаційною політикою

Прем'єр Микола Азаров не задоволений інформаційною політикою в країні. Про це він заявив на національних зборах депутатів Партії регіонів усіх рівнів, повідомляє «Українська правда».

 

«Якщо ми мовчимо, то за нас говорять наші опоненти. І завдяки їхнім старанням інформаційні паузи заповнюють перекрученими фактами, відвертою неправдою, чутками, домислами. У масовій свідомості культивуються страхи», - поскаржився прем'єр.

 

«Залякане дезорієнтоване суспільство не має сил жити краще. Що ж ми і далі дозволимо лякати людей?», - запитав він.

 

Микола Азаров навів у приклад дані соцдослідження про те, що українці вважають, що країна розвивається в неправильному напрямку. Він обурився, що цей відсоток такий же, як у 2009 році, коли «була найглибша криза, стояло будівництво і нічого не розвивалося».

 

«Мости, школи, дороги - це що неправильний напрямок? Це значить тільки одне: або опитування не достовірні, або інформаційна політика в країні створює в людей перекручене уявлення. А чи можна на такому перекрученому уявленні проводити в країні реформи», - запитав він.

 

Микола Азаров закликав депутатів більше працювати у своїх приймальнях, спілкуватися з людьми. Також він вичитав членів Кабміну за те, що не знайшли вчасно контакту з учителями, які прийшли протестувати під Кабмін.

 

Раніше Микола Азаров доручив підлеглим розробити критерії реагування на критику в засобах масової інформації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY