detector.media
23.03.2011 11:49
Прем’єра кулінарного шоу Герасим’юк «Життя на смак» вийде 2 квітня

Прем'єра нового проекту Ольги Герасим'юк «Життя на смак» виробництва ISTIL Studios вийде на телеканалі «Україна» у суботу, 2 квітня, о 9:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За інформацією прес-служби, жанр програми - кулінарне шоу. У кожному випуску програми - свій зірковий гість. Героями перших випусків шоу стануть ведучий і шоумен Максим Неліпа, актор Борис Барський, співачка Євгенія Власова та міс Україна-Всесвіт 2010 Анна Пославська.

 

Шоу складається з кількох блоків. Спершу на героя програми чекає сюрприз: близькі люди з його юності приготують і передадуть улюблену страву дитинства, а також розкажуть про кулінарні звершення гостя в молодості. Для цього знімальна група спеціально вирушить на батьківщину героя програми.

 

Далі сам гість шоу проведе майстер-клас з приготування своєї фірмової страви. Потім разом з ведучою гість програми спробує приготувати страву, яку він ніколи не готував, але мріяв про це.

 

 

Життя на смак

 

За словами Ольги Герасим'юк, програма «Життя на смак» не просто розповідає про те, як готувати: «Наше шоу здивує глядачів не лише смачними рецептами, а й цікавими історіями з життя гостей. А їхні спогади про дитинство допоможуть глядачам з новою теплотою озирнутися на власне дитинство і на свою родину».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY