detector.media
22.03.2011 11:44
Хорошковський про бійку Пояркова з Бузиною: «Не потрібні “Інтеру” такі рейтинги!»

Голова Служби безпеки України, власник медіагрупи «Інтер» Валерій Хорошковський вважає бійку Сергія Пояркова з Олесем Бузиною в ефірі «Великою політики з Євгеном Кисельовим» неприпустимим інцидентом, не потрібним для рейтингів телеканалу «Інтер». Про це він сказав в інтерв'ю газеті «Коммерсантъ».

 

«Я вважаю, те, що відбулося - неприпустимо, але така природа прямого ефіру. На жаль, ми отримали ще одну демонстрацію того, чого не повинно бути в ефірі в принципі», - сказав він.

 

«Я десь читав у пресі, що ця бійка буде корисною для рейтингу каналу. Та не потрібні "Інтеру" такі рейтинги! На мою думку, питання суспільного здоров'я для менеджерів і власників телеканалів не менш важливе, ніж питання рейтингів», - додав він.

 

Нагадаємо, 11 березня в прямому ефірі «Великої політики» стався інцидент за участі спецкора газети «Сегодня» Олеся Бузини і художника Сергія Пояркова. Після суперечки з Поярковим Бузина накинувся на нього з кулаками й вигуками: «Сволото, ти брешеш! Я тобі яйця відірву». У студії розпочалася бійка, ведучий Євгеній Кисельов кілька разів марно намагався вгамувати кулачників. Після втручання охорони, емоції на якийсь час ущухли. Втім, згодом Бузина знову скочив до Пояркова і збив із нього капелюха. Ведучий вимушено оголосив рекламну паузу.

 

Того вечора ток-шоу Кисельова випередило «Шустер live» Першого національного та взяло рейтинг 3%, частку 15,37% за аудиторією 18+, вибірка «Вся Україна» (дані Gfk Ukraine).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY